Stall!

Min stalldag;
Började med att gå ut med lunchen till båda hästarna, mocka och fixa hö. Hämta in roffe, börja borsta (han hade lerinpackning) och fixa honom för ridning.

Idag vart det ett pass ute i skogen, asså en uteritt haha!
Roffe skötte sig super fast han vart jätterädd för nått och började backa, kunde verkligen inte få fram honom så fick sitta av och inte ens då ville han gå så vi höll på ganska länge där sen helt plötsligt gick han förbi, hel spänd och rädd men förbi kom vi :) satt upp igen och resten av turen gick bra, vart en hel del kortare trav och galoppsträckor där underlaget va fint! 
Solen låg framme och värmde som tusan och jag hade vinterjacka xD höll på att dö! 

Tillbaka i stallet gosa vi lite (han la huvudet på min axel osv) borsta länge och fixa han länge. Haha hade massor med tid så vi borsta många gånger med olika borstar :) hängde undan grejer och hämta in häst nr 2, fixa honom för natten och in i boxen, fixa mat och sopa o lite så innan jag cykla hem igen :) 
Haha bilden här över är så typiskt honom, här går han och tittar på en sten, därefter sker alltid en snubbling eller så blir han rädd och hoppar till, i det här fallet vart han rädd ;) 


Nu tror jag att jag har lera ööööveraaallllt, men ska iaf äta och chilla i typ en timma innan jag åker till ridskolan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback