Lördag!

Slappdag, idag har jag typ sovit, tagit ut Eddie, chillat och dammsugit. Håller på att fixa lite mat nu för bestämde precis med en tjej att jag ska åka till dem ikväll och följa med på fest. Sover kvar där då det är minst 40 mins resa. Inte bestämt vilken tid jag ska vara där men måste äta nu och börja fixa mig sen! :) 




Atm

Sitter på ett riktigt Fancy hotel medans Matthias (pappan) är och pratar med nån viktig klient/kund från Frankrike ;) har beställt varmchoklad, är helt osminkad, har håret i knut och blöt i håret, som ni förstår vart det spontantrip in till hamburg ;) skulle bara hämta Matthias på flygplatsen men vem tackar nej till lite storstadspuls ;) 

Har iaf lyckats spilla varm choklad på bordet också om ni ville veta! Btw är bara massa business folk här, alla i kavaj och så kommer jag såhär (à) aja har iaf svart blus ;) 



Gårdagens middag!

Var jättetrevligt igår kväll, vi åkte till kaltenkirchen och åt på en italiensk resturang. Pratade mycket om hästar, och dem vill hjälpa mig att se till så jag har en häst att rida i väntan på om moisi blir bra, så snällt! 

Kom hem efter 9, skypade med mina föräldrar och la mig. Idag gick jag upp något tidigare, ska äta frukost, ge hunden mat och klä på mig ridkläder sen cyklar vi till stallet. 


Såhär såg jag ut igår;


Närbild på sminket; svagt brunsotat med en liten vinge! 

Godmorgon!

Orkar inte.. Var typ oväder inatt och pekade så kunde inte sova utan låg och räkna sekunder mellan blixt och smäll, somnade väl tillslut av ren utmattning men mår verkligen inte bra idag från det. Huvudvärk från helvetet och trött så jag dör... :( aja bara att kämpa sig upp, äta frukost och köra till stallet..! 
Grunden till min lunch häromdagen, sen yoghurt och müsli över ❤️

Långpromenad!

Långpromenad, check! 
Nu; duschen.
Sen; mat och Skype! 







Fullspäckat schema.

Haha idag har vi fullt upp! Ska bli spännande att se hur allt klaffar! 

Passar lillan;



H











Tredje dagen, 1 oktober!

Idag har vi haft en lugn dag, gick upp samma tid som igår, fixade mig och gick in till huset för frukost. Vi åt frukost och fixade lite smått, sen åkte mamman till dagiset med sonen och jag passade dottern. sen när hon kom hem tog jag ut hunden på en cykeltur. 
 
Efter det vart det en tur till affären, jag köpte lite frukt och några raw "proteinbitar" med nötter och sånt. När vi kom hem skulle dottern sova och mamman hämtade sonen på dagis. Jag gick in till mig och packade upp maten osv. Sen vart det lek med sonen i nån timma innan vi åkte till stallet för att mata hästarna. Sen hem igen och lek fram till maten. 
 
Efter maten plockade jag undan leksaker och gav hunden mat, sen vart det en promenad för mig och hunden, tog en runda på 50 min. 

Hästen från vardagsrumsfönstret imorse! 


Hästen jag kommer rida, moisy (utalas så iaf!) 


Kvällspromenad, på första bilden syns vårat hus i bakgrunden! 
När den här skylten dyker upp är det 100 km som gäller, när den skylten fast utan det röda strecket kommer betyder det 50 km..!!