Bilder!

 

Parken zoo!

Torsdag idag, och min första arbetsdag på parken! Dagen gick relativt fort så det kändes bra :) 

Igår kväll köpte jag och Erika biljetter till Tomas Ledin, kan inte vara mer glad! 

Har egentligen inte speciellt mycket mer att säga.. Vilka bra dagar!

Fredag vart en väldigt lugn dag. Vart träning och bastu med lite fix. Körde backintervaller vilket var svinjobbigt! Körde dock "bara" i 15 min men första gången jag ens springer i en backe så jag är nöjd över att jag kämpade på i 15 min ens! 
På kvällen sen kom brorsan och hans flickvän, då fick jag present av brorsan - en japansk skål från 1800 talet (om jag minns helt rätt på årtalet) som var riktigt läcker! 

Lördag; vi började med att åka en sväng till Tuna park (jag, bror och Therese) och när vi kom hem vänta vi in första gästerna som kom efter 2. Sen efter det vart det besök av gäster under dagen - jag fick; startkit med kastruller, grytor och stekpanna. Stekspade osv. Fina bestick, snapsglas och pengar. Sen på kvällen vart det utgång med brorsan, Therese och Antons kompis. Riktigt trevligt var det iaf! 

Söndag - morsdag; vart väckt innan 10 (helt död..) av pappa, Sen firade vi mamma med en morsdagsglossybox. Åt frukost, åkte till Ikea, hem igen. Åkte iväg och köpte present nr 2 till mamma, kom hem och överraska henne med ett citronträd. Sen vart det fika och lugn eftermiddag/kväll. Direkt efter middagen var det dags att säga hejdå till Anton och Therese då de åkte till Gotland igen :( 
Fredagens frukost: 

Backintervaller; 

Smoothie!