Onsdag och torsdag!

I onsdags stod klippning på schemat. Vi tog bort allt slitna vilket leder till väldigt kort hår nu haha :) sen vart det rejält mycket ljusare också! Men jag är nöjd och på ett sätt gillar jag längden också! :) 
Före;

Under; 

Efter; 

Igår väntade besök hos ögonmottagningen och kolla skelningen, hade inte förändrats sen operationen och det är skönt att den hjälpte så mycket! :) 
Fika! 
Båda dem dagarna vart det en sväng på stan också efter.! 

Min födelsedag!

Hade en riktigt bra dag! Började morgonen med sång, fick lite paket (dator och läppstift). Sen fortsatte jag sova haha! Till frukost gjorde jag våfflor med blåbär. Hur gott som helst! (Gjorde alltså nyttigare våfflor med lite fett i) sen vart hela dagen väldigt lugn med tv, läsa och plocka lite. 

På eftermiddagen plingade det på dörren och mina föräldrar kom hem med rosor till mig. Sen vart det fotbad, fixa datorn, "baka" tårta. Och helt plötsligt kom mamma och pappa upp med fler paket haha! Öppnade dem, och där låg; uppläggningsfat, tallrikar i 2 storlekar, muggar och skålar från samma kollektion. Handdukar i olika storlekar och kökshanddukar. 

efter det så åt vi middag, oxfilé, hasselbackspotatis och rödvinsås. Tårta till efterrätt och sen vart det filmmys. Det var så måna handdukar så de ligger nerpackade i en låda! 

Sverige dag 1!

Haft en skön dag. Varvat med att påbörja upplockning av väskor (inte klar än), städa upp lite och sortera rummet. Sen avbröts det med en shoppingrunda med mami! 
Nagellack i ljusrosa. 
Mascara!
toffsar 
en typ bodylotion 
muggen med lock på bilden köpte jag 2 st av. Plus en söt bh. Det på bilden är mango/hallonsmoothie och vattenmelondrink.